Ο αειθαλής Elvis Costello

Δείτε το βιντεοκλίπ για το "You Shouldn’t Look Αt Me That Way" 4 χρόνια έχει να φανεί ο Elvis Costello στο δισκογραφικό προσκήνιο, καθώς έχει σιωπήσει μετά τη συνεργασία του με τους Roots (2013) για το άλμπουμ Wise Up Ghost (Βρετανία #28, Η.

4 χρόνια έχει να φανεί ο Elvis Costello στο δισκογραφικό προσκήνιο, καθώς έχει σιωπήσει μετά τη συνεργασία του με τους Roots (2013) για το άλμπουμ Wise Up Ghost (Βρετανία #28, Η.Π.Α. #16), πιθανότατα γιατί έδωσε βάση στην έκδοση της αυτοβιογραφίας του (2015).

Ο 63χρονος Λονδρέζος έδωσε όμως αυτές τις μέρες στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο "You Shouldn’t Look Αt Me That Way" -μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης, παρακολουθώντας και το επίσημο βιντεοκλίπ.

Το κομμάτι δεν προδιαθέτει ωστόσο για κάποια δισκογραφική επιστροφή του Costello: είναι η συμμετοχή του στο soundtrack της νέας ταινίας του Peter Turner Film Stars Don’t Die Ιn Liverpool, η οποία βασίζεται στις αναμνήσεις του από τη ζωή του με την ηθοποιό Gloria Grahame στο Λίβερπουλ του 1978.

{youtube}eVMPdFz43b0{/youtube}

Πηγή: avopolis.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ