Φρέσκο τραγούδι για τους Black Rebel Motorcycle Club

Ακούστε το "Little Thing Gone Wild" Μπάντα-ορόσημο για τον ροκ ήχο στα '00s, μα και ιδιαίτερα αγαπημένη στους Έλληνες μουσικόφιλους, οι Black Rebel Motorcycle Club έχουν 5 χρόνια να φανούν -από το αμφιλεγόμενο Specter Αt Τhe Feast του 2013 (Η.

Μπάντα-ορόσημο για τον ροκ ήχο στα '00s, μα και ιδιαίτερα αγαπημένη στους Έλληνες μουσικόφιλους, οι Black Rebel Motorcycle Club έχουν 5 χρόνια να φανούν -από το αμφιλεγόμενο Specter Αt Τhe Feast του 2013 (Η.Π.Α. #35, Βρετανία #31), για το οποίο μπορείτε να θυμηθείτε όσα είχε γράψει τότε σε μας ο Άγγελος Γεωργιόπουλος, με ένα κλικ εδώ.

Τώρα, όμως, οι απανταχού fans ενθουσιάζονται ξανά, καθώς οι Καλιφορνέζοι ανακοίνωσαν τη δισκογραφική τους επιστροφή.

Ωστόσο έχουμε ακόμα μέχρι να φτάσει ο νέος δίσκος Wrong Creatures: οι ανακοινώσεις τον τοποθετούν τον Ιανουάριο του 2018, ενώ μάθαμε επίσης πως παραγωγός είναι ο Nick Launay, άνθρωπος που έχει δουλέψει (μεταξύ άλλων) με τους Arcade Fire, αλλά και με τον Nick Cave.

Κατανοώντας όμως την ανυπομονησία των απανταχού fans για νέα μουσική, οι Black Rebel Motorcycle Club έδωσαν στη δημοσιότητα το ολόφρεσκο τραγούδι "Little Thing Gone Wild" ως μια πρώτη γεύση της νέας δουλειάς -το ακούτε αμέσως παρακάτω.

{youtube}eCh_JGmaA_8{/youtube}

Πηγή: avopolis.gr