Εκτός κινδύνου ο Μίκης Θεοδωράκης

Υπέστη σοβαρό καρδιακό επεισόδιο την Παρασκευή, αλλά το ξεπέρασε Σοβαρό καρδιακό επεισόδιο υπέστη ξημερώματα Παρασκευής ο Μίκης Θεοδωράκης, ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί από το σπίτι του σε νοσοκομείο και να τοποθετηθεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο πληροφορίες από το άμεσο περιβάλλον του.

Σοβαρό καρδιακό επεισόδιο υπέστη ξημερώματα Παρασκευής ο Μίκης Θεοδωράκης, ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί από το σπίτι του σε νοσοκομείο και να τοποθετηθεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο πληροφορίες από το άμεσο περιβάλλον του.

Καθώς φαίνεται, ο πόνος στο στήθος ήταν έντονος, ενώ συνοδεύτηκε και από μεγάλη ταχυκαρδία.

Σύμφωνα ωστόσο με την τελευταία ιατρική ενημέρωση, ο μεγάλος μας συνθέτης κατάφερε και ξεπέρασε το πρόβλημα. Αν και παραμένει μια ανησυχία λόγω της ηλικίας του, ο μεγάλος κίνδυνος δείχνει πια να έχει περάσει και υπάρχει αισιοδοξία για την έκβαση της υγείας του.

Στο νοσοκομείο τον επισκέφθηκε ήδη ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, μαζί με μέλη της κεντρικής επιτροπής του κόμματος, προκειμένου να ευχηθούν από κοντά τα περαστικά.

{youtube}s2lrfRn_SzM{/youtube}

Πηγή: avopolis.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ