Καινούρια τραγούδια από τους Active Member

Ακούστε το "Ξαμόλα (Εκ Σχόλης Και Φορμόλης)" και το "Άκαφτο Κερί" φωτογραφία: Θάνος ΛαΐναςΟι Active Member έχουν εδώ και κάποιον καιρό ανακοινώσει την πλήρη επανενεργοποίησή τους, η οποία δεν θα μείνει στις συναυλιακές εμφανίσεις, αλλά προβλέπει και ένα νέο άλμπουμ ονόματι Ζαλίκι, το οποίο θα κυκλοφορήσει 1η Δεκεμβρίου από την Talkback.

φωτογραφία: Θάνος Λαΐνας

Οι Active Member έχουν εδώ και κάποιον καιρό ανακοινώσει την πλήρη επανενεργοποίησή τους, η οποία δεν θα μείνει στις συναυλιακές εμφανίσεις, αλλά προβλέπει και ένα νέο άλμπουμ ονόματι Ζαλίκι, το οποίο θα κυκλοφορήσει 1η Δεκεμβρίου από την Talkback.

Σχετικά με αυτήν την απόφαση, έγραψαν τα εξής: «Η μουσική παύση το 2015 έγινε μετά από σκέψη και ήταν μια σκληρή απόφαση. Όμως η ίδια η ζωή και οι απαιτήσεις της έφεραν τους Active Member στο κομβικό σημείο να δεχτούν την πρόκληση να συνεχίσουν».

Καθώς το Ζαλίκι αναμένεται ...χορταστικό σε διάρκεια, έχουν καθώς φαίνεται την ευχέρεια να δημοσιεύουν αρκετά τραγούδια ως promo.

Τον τελευταίο λοιπόν καιρό εμφανίστηκαν δύο ακόμα, που μπορείτε να ακούσετε διαδοχικά στους παρακάτω συνδέσμους: πρόκειται για τα "Ξαμόλα (Εκ Σχόλης Και Φορμόλης)" και "Άκαφτο Κερί".

{youtube}4LOIReyWIt8{/youtube}

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν και 2 ζωντανές εμφανίσεις στο Piraeus 117 Academy, για τις 22 και 23 Δεκεμβρίου. Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει.

{youtube}vacumD4Qhz4{/youtube}

Πηγή: avopolis.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ