Πάρτυ στο Σκοτάδι για τους Mogwai

Δείτε το καινούριο τους βιντεοκλίπ Οι πολυαγαπημένοι στο ελληνικό κοινό Mogwai ετοιμάζουν φέτος τη δισκογραφική τους επιστροφή, 3 χρόνια μετά το Rave Tapes του 2014, που τους χάρισε ένα #10 στη Βρετανία.

Οι πολυαγαπημένοι στο ελληνικό κοινό Mogwai ετοιμάζουν φέτος τη δισκογραφική τους επιστροφή, 3 χρόνια μετά το Rave Tapes του 2014, που τους χάρισε ένα #10 στη Βρετανία.

Δεν είναι μάλιστα λίγοι οι εγχώριοι fans που περιμένουν ότι το σκωτσέζικο post-rock γκρουπ θα μας επισκεφθεί και πάλι, με αφορμή την κυκλοφορία του άλμπουμ Every Country's Sun, το οποίο έχει ανακοινωθεί για τις 1 Σεπτεμβρίου από τη Rock Action.

Ως τώρα οι Mogwai έχουν αποκαλύψει μόνο 2 καινούρια τραγούδια -τα "Coolverine" και "Party In The Dark"- και τώρα δίνουν στη δημοσιότητα ένα βιντεοκλίπ του Craig Murray για το δεύτερο.

Όπως μπορείτε να δείτε στον αμέσως παρακάτω σύνδεσμο, η μπάντα πόνταρε σε μια εμπειρία με πολλές εικόνες, έντονα χρώματα και επιβλητικά παράξενες φιγούρες, θέλοντας να δημιουργήσει μια εξώκοσμη αίσθηση.

{youtube}lF4KJ-T8yAI{/youtube}