Πέθανε η Αρλέτα

Τέλος στα 72 για την υπέροχη τραγουδοποιό Όπως ανακοίνωσε πριν λίγο η Σάννυ Μπαλτζή μέσω της επίσημης σελίδας της στο Facebook, η Αρλέτα πέθανε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, όπου νοσηλευόταν τελευταία στην εντατική μονάδα, ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Όπως ανακοίνωσε πριν λίγο η Σάννυ Μπαλτζή μέσω της επίσημης σελίδας της στο Facebook, η Αρλέτα πέθανε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, όπου νοσηλευόταν τελευταία στην εντατική μονάδα, ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο. Ήταν 72 χρονών.

Το στάτους που έγραψε η Μπαλτζή, έλεγε τα εξής:

Η μοναδική μας Αρλέτα έφυγε πριν λίγο ήρεμα και τρυφερά όπως έζησε. Καλό ταξίδι αγαπημένη μου ερήμωσε ο κόσμος μας
«Ακόμα κι αν φύγεις
για το γύρο του κόσμου...
θα είμαστε πάντα μαζί
Και δε θα σου λείπω
γιατί θα `ναι η ψυχή μου
το τραγούδι της ερήμου
που θα σ’ ακολουθεί...».

Η Αρλέτα είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια με την υγεία της, έβγαινε όμως πάντα νικήτρια και επέστρεφε στη σκηνή, αλλά και στη δισκογραφία, προς μεγάλη χαρά των πολυάριθμων φίλων της.

Το πραγματικό της όνομα ήταν Αργυρώ-Νικολέτα Τσάπρα και έμπλεξε από τύχη με τη μουσική, αφού ξεκίνησε να γίνει ζωγράφος, σπούδασε μάλιστα και στη Σχολή Καλών Τεχνών. Αρχικά σχετίστηκε με το Νέο Κύμα, στη συνέχεια όμως αναδείχθηκε ως πλήρης τραγουδοποιός και μουσικός, προσφέροντας πλήθος από πρωτότυπα τραγούδια -χωρίς να σταματήσει να ερμηνεύει και κομμάτια άλλων δημιουργών.

Την αποχαιρετούμε με μεγάλη συγκίνηση, αναγνωρίζοντάς τη ως μία από τις σπουδαιότερες τραγουδοποιούς που κόσμησαν το ελληνικό πεντάγραμμο.

{youtube}Im6rb-AHKlM{/youtube}

Πηγή: avopolis.gr