Avopolis.gr

Batushka + The Slayerking, Karma Violens

Η προσέλευση στο Gagarin απέδειξε ότι ο κόσμος έχει αγαπήσει το σόου των Πολωνών με τα μανουάλια και τα θρησκευτικά παραφερνάλια, αλλά κι εκείνοι με τη σειρά τους –ως άλλα Nazgul της Ορθοδοξίας– θύμισαν ότι πίσω του βρίσκεται ένα πολύ καλό άλμπουμ.
Avopolis.gr

Bryan Ferry (Θέατρο Δάσους)

Μάζεψε κοινό 50+ στο Θέατρο Δάσους, με πολλούς δυστυχώς να μην ξέρουν τίποτα άλλο πέρα από το “Let’s Stick Together” και το “Slave Τo Love”. Ο ίδιος ωστόσο στάθηκε μια χαρά, δίνοντας ένα live που ικανοποίησε ιδιαίτερα τους παλιούς fans των Roxy Music.
Avopolis.gr

David Morales

O superstar DJ γιόρτασε τα γενέθλιά του στην Αθήνα, κάτω από αυγουστιάτικη πανσέληνο, με την προσέλευση στο Bolivar Beach Bar να ξεπερνά κάθε προσδοκία και τον κόσμο να χορεύει μέχρι να φανούν οι πρώτες φωτεινές ακτίνες στο βάθος του ορίζοντα.
Avopolis.gr

Bryan Ferry (Ηρώδειο)

Δεν μπορούμε να κλείσουμε τα αυτιά στο γεγονός ότι η φωνή του δεν ήταν αυτή που ήταν κάποτε. Θα πρέπει όμως να βγάλουμε το καπέλο στην ικανότητά του να προκαλεί τέτοια γνήσια πάθη και συγκινήσεις, ενώ διανύει την 8η δεκαετία της ζωής του.
Avopolis.gr

Hellfest Open Air 2018 - μέρα 3

Αν και το μεγάλο εμπορικό χαρτί ήταν οι Iron Maiden, η πτώση στη φωνητική απόδοση του Bruce Dickinson δεν τους επέτρεψε να καταχωρηθούν στους αληθινούς πρωταγωνιστές. Τίτλος που μάλλον αρμόζει στους AmenRa, οι οποίοι πρόσφεραν μια αποσβολωτική συναυλία.
Avopolis.gr

Incantation + Ectoplasma, Vultur

Σε μια εποχή που το death metal έχει υποπέσει στη λούπα μιας αέναης επανάληψης, το γκρουπ του John McEntee έπαιξε στο Temple με λύσσα και μοχθηρότητα, κάνοντας το κοινό να ουρλιάζει για encore.
Avopolis.gr

Hellfest Open Air 2018 - μέρα 2

Με τον κόσμο στις μπροστινές σειρές να δίνει πύρινο παλμό, οι Deftones πρόσφεραν μία από τις καλύτερες συναυλίες στα χρονικά του φεστιβάλ, σε μια μέρα όπου ξεχώρισαν επίσης οι Neurosis, οι Oranssi Pazuzu, οι Body Count, οι Watain, οι Akercocke, αλλά και οι «δικοί μας» 1000mods.
Avopolis.gr

Chemical Brothers + James Holroyd (DJ set), Pene vs Lukas The 3rd (DJ set)

Ξεχασμένοι ravers και θαμώνες του +Soda θυμήθηκαν τα νιάτα τους στο Γήπεδο Ξιφασκίας, αλλά οι Rowlands & Simons απέδειξαν ότι ακόμα μπορούν να ενθουσιάζουν, δικαιώνοντας τον ηλεκτρονικό τους μύθο... Ήταν όλοι τους εκεί.
Avopolis.gr

Hellfest Open Air 2018 - μέρα 1

Οι αποδεκατισμένοι Judas Priest στάθηκαν καλά χάρη στον υπερφυσικό Rob Halford, οι Satyricon, Joan Jett, Eyehategod, Schammasch και Saοr κέρδισαν τις εντυπώσεις, αλλά ουσιαστικοί headliners ήταν οι A Perfect Circle, οι οποίοι έδωσαν μια συναυλία από εκείνες που θα διηγούμαστε στα παιδιά μας.
Avopolis.gr

Leprous + Agent Fresco, 22

Έδωσαν μια συναυλία-σημείο αναφοράς στο Fuzz, αποδεικνύοντας γιατί είναι η μπάντα που έβγαλε τον προοδευτικό ήχο από τις κλινικές, κάνοντάς τον ξανά ζωντανό και επικίνδυνο... Ένας φίλος αναρωτιόταν πριν από λίγες μέρες στο F/B προφίλ του «Είναι κακό που θεωρώ αδιανόητο, όποιος πιστεύει ότι ακούει προοδευτική μουσική, να χάσει το live των Leprous;».
Avopolis.gr

Rockwave Festival 2018 - μέρα 3

Μπροστά σε ένα εντυπωσιακό πλήθος 36.000 ανθρώπων, οι Iron Maiden κατέφτασαν στο Terra Vibe με το Spitfire τους και με πολλά ακόμα εντυπωσιακά σκηνικά, γράφοντας συναυλιακή ιστορία επί 1 ώρα και 45 λεπτά.
Avopolis.gr

New Model Army + Coyote's Arrow

Πολιτικές ανησυχίες και ερωτικές απογοητεύσεις τροφοδότησαν μία ακόμα δυναμική συναυλία εκ μέρους του Justin Sullivan και της τωρινής του παρέας, που άφησαν εμφανώς κατευχαριστημένους όσους πήγαν ως το Gagarin να τους δουν.
Avopolis.gr

Rockwave Festival 2018 - μέρα 2

Με πρωταγωνιστή τον πραγματικά λεοντόκαρδο Rob Halford, οι Judas Priest έδωσαν μια καταπληκτική συναυλία, σε μια μέρα όπου οι έτεροι παλαίμαχοι του line-up (Saxon, Accept) απέδειξαν ότι τους άξιζε η 2η θέση της βραδιάς πολύ περισσότερο από τους «λίγους» Sabaton.