Avopolis.gr

Wolves In The Throne Room + Order Of The Ebon Hand

Η σκηνή εξαγνίστηκε με καύση φασκόμηλου, δίνοντας έναυσμα για μια άψογη συναυλία-τελετουργία, χωρίς encore, στο τέλος της οποίας το γεμάτο Gagarin βρέθηκε να παραληρεί... Στα μέσα του Δεκέμβρη και με το έτος να πνέει τα λοίσθια, η Smoke the Fuzz διάλεξε τους Wolves In The Throne Room για να κλείσει ένα πολύ πετυχημένο σερί μεταλλικών συναυλιών, φέρνοντάς τους για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Avopolis.gr

The Wedding Present

Λίγος κόσμος έδωσε το παρών στο Temple για τα 30 χρόνια του George Best, ωστόσο η ενέργεια του David Gedge και η αγέραστη δυναμική εκείνων των τραγουδιών, έφεραν κατά νου τις πιο αγνές μέρες της ανεξάρτητης βρετανικής ποπ.
Avopolis.gr

The Dream Syndicate + Dustbowl

Παλαιορομαντικός rock αέρας και alternative αγνότητα, με το κοινό να μη μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω τους, σε μια συναυλία που αποτέλεσε κανονικό boost ενέργειας για όλους...
Avopolis.gr

King's College Choir

Μια εξαιρετική και κατανυκτική βραδιά, αληθινό δώρο Χριστουγέννων, με επιλογή έργων από το περίφημο Festival of Nine Lessons and Carols... Όταν επισκέπτεται την πόλη μας μία χορωδία αξιώσεων, με ιστορία αδιάκοπης λειτουργίας επί πέντε συναπτούς αιώνες, η συναυλία αποτελεί από μόνη της σημαντική είδηση.
Avopolis.gr

Jlin

Sold-out η Αγγλικανική Εκκλησία για την Αμερικανίδα που φτιάχνει μουσική προορισμένη για «clubs από το μέλλον», αλλά που απευθύνθηκε μια χαρά και σε καθήμενους, ωθώντας τους σε προσωπικές, εγκεφαλικές διαδρομές...
Avopolis.gr

Into Battle 2017/μέρα 2

Καθώς οι Tokyo Blade χρειάστηκε να καταφύγουν σε εγχώριες δυνάμεις για να καλύψουν το απροσδόκητο κενό του Alan Marsh στο μικρόφωνο, για τη θέση του πραγματικού headliner της 2ης μέρας κονταροχτυπήθηκαν οι εκπληκτικοί Horisont με τους σαρωτικούς Domine.
Avopolis.gr

Austra + Ela Minous

Χαλαρή η προσέλευση στο Fuzz και νωθρό στις αντιδράσεις του το κοινό, δεν συντονίστηκε με την ενέργεια της απολαυστικής Katie Stelmanis, που είχε τον ρυθμό να κυλάει θαρρείς στο αίμα της...
Avopolis.gr

Into Battle 2017/μέρα 1

Παρά τη μεγάλη καθυστέρηση στο πρόγραμμα το νέο metal φεστιβάλ έκανε ποδαρικό με το δεξί, με τους Riot να εκτελούν ακόμα μία υπερηχητική πτήση πάνω από την Αθήνα, σκορπίζοντας ενθουσιασμό στο κατάμεστο Κύτταρο.
Avopolis.gr

Austra + Ela Minus

Χαλαρή η προσέλευση στο Fuzz και νωθρό στις αντιδράσεις του το κοινό, δεν συντονίστηκε με την ενέργεια της απολαυστικής Katie Stelmanis, που είχε τον ρυθμό να κυλάει θαρρείς στο αίμα της...
Avopolis.gr

Kamelot + Sunburst

Ένα τιγκαρισμένο Gagarin έκανε σαν τρελό επί μιάμιση ώρα, στήνοντας απίστευτη κερκίδα, τόσο για τη μπάντα, που επέστρεψε στη χώρα μας μετά από 10 χρόνια, όσο και για τον frontman Tommy Karevik, για τον οποίον ήταν η πρώτη φορά εδώ.
Avopolis.gr

Princess Nokia + Dednewb, Black Athena

Μια ενθουσιώδης νεολαία οδήγησε το Gagarin σε αναπάντεχο sold-out, για ένα live-ξεφάντωμα, όπου ο κόσμος διασκέδασε με την ψυχή του, μακριά από έγνοιες και καθωσπρεπισμούς... Ουρές στη Λιοσίων με ανθρώπους που περίμεναν να μπουν στο Gagarin, μια ραπ συναυλία σε έναν sold-out χώρο γεμάτο στην πλειονότητά του από γυναίκες, χορός, ιδρώτας και κέφι δίχως αύριο.
Avopolis.gr

Sun Ra Arkestra

Με ηγέτη τον 93χρονο (πλέον) Marshall Allen, η θρυλική ορχήστρα έμεινε πιστή στο πνεύμα του ιδρυτή της δίνοντας μια «μυθική» συναυλία, κάνοντας τη sold-out Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση να χειροκροτήσει όρθια...
Avopolis.gr

Richard Strauss/Ηλέκτρα

Η Sabine Hogrefe αποτυπώθηκε ως συγκλονιστική πρωταγωνίστρια, αποδίδοντας με το τραγούδι της και τη σκηνική της παρουσία μια άγρια γυναίκα, που ονειρεύεται εκστατικούς χορούς πάνω από τα σφαγμένα κορμιά της μητέρας της και του εραστή της.