Avopolis.gr

Ιncoming #18: Λίγο ενθουσιασμό παρακαλώ

Στη χώρα μας έχουν γίνει ακόμα και ολόκληρα φεστιβάλ όπου οι διοργανωτές οι ίδιοι δεν γνώριζαν τα γκρουπ που έφερναν, αλλά έπρεπε να τα φέρουν, γιατί τους το υπαγόρευε το συνεργαζόμενο agency από το εξωτερικό.
Avopolis.gr

Απολαυστική επιστροφή στα '90s με τη βοήθεια του Release Athens Festival, των Chemical Brothers και της Reebok Classic!

Χορέψαμε, ιδρώσαμε, χαμογελάσαμε και νιώσαμε το '90s coolness του Aztrek. Δεν θέλαμε τίποτα άλλο. Η αλήθεια είναι ότι τις πρώτες μας ημέρες στην Αθήνα μοιάζαμε αποσυντονισμένοι. Παρέες, άλμπουμ, κομμάτια, δουλειά, όλα σκόρπια μέχρι και τις αρχές του μήνα.
Avopolis.gr

Ο αξιότιμος κύριος Bryan Ferry

Έρχεται για δύο μεγάλα συναυλιακά ραντεβού με το ελληνικό κοινό (Τρίτη 11/9 στην Αθήνα, στο Ηρώδειο & Πέμπτη 13/9 στο Θέατρο Δάσους της Θεσσαλονίκης), δίνοντάς μας την ευκαιρία να ψηλαφίσουμε ξανά τον μύθο και τις πραγματικότητες του πιο καλοντυμένου pop star των καιρών μας.
Avopolis.gr

Κάτω από τα μανουάλια των Batushka

Ο νέος τους ερχομός στην Ελλάδα (σήμερα Παρασκευή 14/9 στο Principal της Θεσσαλονίκης, αύριο Σάββατο 15/9 στην Αθήνα, στο Gagarin), δίνει την ευκαιρία για μια ακτινογραφία στο τι κάνει τόσο λαοφιλή τη βλάσφημη Λειτουργία τους.
Avopolis.gr

Listomania #1: Οι δίσκοι του Alex Turner από τον χειρότερο στον καλύτερο

Με τους Arctic Monkeys, τους Last Shadow Puppets, αλλά και σόλο... Η νέα αυτή στήλη, που αντικαθιστά το Monday Blues έπειτα από σχεδόν 4 χρόνια και 83 αναρτήσεις, ασχολείται με ένα από τα μεγαλύτερα φετίχ των απανταχού μουσικόφιλων: τις λίστες.
Avopolis.gr

Τα Χημικά Beats των Chemical Brothers

Έρχονται στην Αθήνα σε λίγες μέρες (Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, στο γήπεδο Ξιφασκίας), δίνοντάς μας την ευκαιρία να θυμηθούμε πώς έφεραν τα πάνω-κάτω στη μουσική κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990, φτιάχνοντας τον ήχο που έκτοτε ονομάζουμε «big beat».
Avopolis.gr

These Are The Days Of Τheir Lives: Η Ιστορία των Queen, μέρος 5

Ο Freddie Mercury έχασε τη μάχη ενάντια στο AIDS το 1991, στα 45 του, αλλά οι Brian May & Roger Taylor κράτησαν ζωντανό έκτοτε το όνομα της μπάντας, για την οποία φέτος το παγκόσμιο ενδιαφέρον παρουσιάζεται ανανεωμένο, λόγω της επερχόμενης ταινίας Bohemian Rhapsody.
Avopolis.gr

Τρία indie folk συγκροτήματα που θα σας κρατήσουν συντροφιά το φθινόπωρο

Για όσους προτιμούν τη ζεστασιά του σπιτιού έπειτα από μια κουραστική μέρα, με έναν ζεστό καφέ στον καναπέ... O Alan Lomax, ένας απ' τους διασημότερους παραγωγούς και μελετητές της μουσικής του 20ου αιώνα, είπε κάποτε ότι «η folk είναι ο χάρτης του τραγουδιού».
Avopolis.gr

Incoming #17: To Σύμπτωμα "Mo Bamba"

Η ταχύτητα με την οποία παίρνουν μπροστά τα παραδοσιακά media σε σχέση με την αμεσότητα με την οποία μπορεί πλέον να ανακαλύψει τη νέα μουσική ο καταναλωτής, τα μετατρέπει σε αργοκίνητα καράβια, ακόμα και όταν έχουν τη θέληση να αποκαλύψουν τις τάσεις.
Avopolis.gr

Incoming #16: Αντί - Παρος

Στο πλοίο από Πάρο για Αντίπαρο, ανήλικοι αναρωτιούνται «πώς λέγεται ρε μαλάκα το ξένο κομμάτι που χόρευε η δικιά σου χτες και έκανε με τα χέρια την καρδούλα;». Είναι το "In My Feelings" του Drake, καρντάση.